in company training

We komen naar jouw bedrijf zodat jij samen met je collega’s tijdens de lunchpauze of na de werkuren onvergetelijke sportieve momenten beleeft.

Work less, sport harder

Het welzijn van je medewerkers is topprioriteit. Het is trouwens bewezen dat fitte werknemers efficiënter zijn en minder te kampen hebben met stress. Las daarom geregeld beweegsessies in met focus op ademhaling, een goede zithouding of gewoon om de teamspirit aan te wakkeren.

BWGPNT komt ook naar jouw bedrijf

Wil je graag jouw medewerkers op een gezonde manier tot actie aanzetten, dan plannen we eerst een kennismakingsgesprek. Zo kunnen wij niet alleen aanvoelen welke sessies nodig zijn, maar komen we ook meer te weten over de bedrijfscultuur.

Op basis hiervan maken we een bewegingsplan voor jouw onderneming.

Televic is een firma in volle groei, en onze gemotiveerde medewerkers dragen hier elke dag toe bij. Om hun wellbeing te ondersteunen, maar ook om het teamgebeuren te stimuleren zijn we enkele jaren terug gestart met sportsessies via BWGPNT. De enthousiaste coaches voorzien tijdens de lunch breaks pittige maar deugddoende trainingen die – naast enkele zweetdruppels – een glimlach op het gezicht toveren. Core stability, circuit, bootcamp of run & fun sessies? De Televic collega’s gaan ervoor!

Televic

Deze bedrijven sporten al met BWGPNT