groepslessen

Fun en teamspirit zijn de rode draad doorheen onze groepslessen. Je sport in kleine groep en bereikt samen fantastische resultaten.

Together we achieve more

We organiseren onze energieke en gevarieerde groepslessen steeds voor een beperkt aantal personen om de kwaliteit te kunnen garanderen en om het persoonlijk contact te behouden.

Je vindt bij ons een brede waaier aan small group trainingen zoals spinning, hatha yoga, circuit en (te)rug in actie. Voor elk wat wils, op diverse momenten.

NEEM DEEL - online inschrijven via Eversports

Onze moving classes boek je snel en makkelijk online via het Eversports-platform. Je ziet er in een oogopslag ons volledige lessenrooster en kan in enkele muisklikken jouw plaatsje reserveren.

Prijzen variëren van € 9,5 tot € 15 per les.

yogapose
fitbaloefening met handhalter

Sinds een tijdje volg ik de hatha-yogalessen bij Sofie. De yogales betekent voor mij een uurtje ontspanning, zowel geestelijk als lichamelijk. Na een eerste relaxatie moment volgen een aantal ademhalingsoefeningen. Ideaal om de stress van de afgelopen dagen uit mijn hoofd te zetten. De yogahoudingen zie daarop volgen zijn best pittig, maar Sofie motiveert ons heel goed om vol te houden, onze grenzen te verleggen, maar ook te bewaken zodat we onszelf niet overbelasten.Hatha-yoga betekent voor mij: een rustig hoofd en een krachtig en soepeler lichaam. Een echte aanrader!

Elisabeth VH.
happy client