personal training

Sporten op jouw moment, op basis van jouw behoeftes: dat is personal coaching. Je traint één op één met een vaste coach op een tijdstip dat jij kiest.

No more excuses

 

Gratis zelfstandig bijtrainen op daartoe voorziene tijdssloten is een extra aanbod voor onze PT klanten.

 

Wat is personal training
bij BWGPNT?

Onze individuele coaching is uiterst doelgericht en persoonlijk. Daarom starten we steeds met een uitgebreide kennismaking. We willen namelijk graag weten wat jij op sportief vlak wil bereiken.

Na het intakegesprek gaan we minimum één keer per week samen aan de slag om jouw streefdoel te behalen. Een strakker lijf, een topconditie of je klaarstomen voor een sportieve challenge? Samen sporten we richting jouw doel.

Vanaf € 60 / sessie.

Inbody scan: doelgericht trainen

Tijdens de intake of op een ander moment tijdens ons sportieve traject kan je optioneel een inbody scan laten uitvoeren. Met deze lichaamsscan meet je binnen de minuut niet alleen je gewicht, maar ook je vet- en spierpercentage. Op basis van deze gegevens kunnen we een persoonlijk bewegingsplan opstellen waarmee je gegarandeerd resultaat ziet van je inspanningen.

Voor een intake met inbody scan vragen we een investering van € 50, voor een inbody scan apart
€ 20.

inbody scan met Stef Platteeuw en Karen Pollefeyt

Ik wist dat ik meer beweging nodig had, maar had helemaal geen zin om daar telkens in schuim en zweet te staan… Na enkele jaren kan ik het tegendeel bewijzen aangezien het bij Beweegpunt Izegem echt wel over PERSOONLIJKE AANPAK gaat. Karen weet bijvoorbeeld bij aanvang van de sessie a.d.h.v. mijn lichaamstaal, welke soort training zij die dag voor mij zal geven. Nu kan ik met veel overtuiging zeggen dat ik steeds met veel meer energie terug buiten kom en zelfs telkens zin heb om er terug in te vliegen.

Jan G.
zaakvoerder Goddeeris